Heymate familien leverer vildt første halvår

Vi kan stolte se tilbage på et vildt første halvår i Heymate familien.

Omsætningen ramte 72 mio., hvor vi første halvår 2021 nåede 32 mio. Til sammenligning omsatte vi i øvrigt for 15 mio. i HELE 2019.

Samtlige forretninger er vækstet flot, og kigger vi på dem som er vækstet mest, er Vores Mediehus steget med 369%, Adlab med 288%, Bazoom med 189% og Heymedia med 150%.

Derudover åbnede vi nyt kontor i København og i Miami og har fået lidt mere plads i de eksisterende lokaler i Vestergade, idet Heymedia nu er flyttet sammen med Obsidian.

For nylig solgte vi Handyhand og rundede dermed 3 exits på 10 måneder, og vi glæder os meget til at være en del af den nye Handyhand rejse.

I eBlaztr fik vi et 22 minutters review af den største tech influencer i verden, hvilket gav mere end 90.000 likes og 6.000 kommentarer og henvendelser fra hele verden, som vi lige nu arbejder på.

TjekBil blev relanceret, og vi har lavet en lang række store spændende strategiske samarbejdsaftaler.

Vi takker for et spændende første halvår, og er super taknemmelige for de mange dygtige og fantastiske mennesker, som har skabt disse succesfulde forretninger, og hver dag er med til at skabe en fed vinderkultur hvor der eksekveres i vildskab! 👌🙏💪

Vi glæder os helt vildt til at se hvad 2. halvår bringer 😊