NORDJYSKE Medier sælger digitale forretningsområder

NORDJYSKE Medier sælger fire digitale forretninger for at fokusere yderligere på den regionale digitale forretning.
Køberen er nuværende direktør for NORDJYSKE Mediers digitale forretningsudvikling, Kenneth Andersen, som dermed stopper i NORDJYSKE Medier.

Overtagelsen medfører, at alle aktiviteter, medarbejdere m.v., der har base på NORDJYSKE Mediers kontor i Aarhus, overtages af det nystiftede selskab Heymate ApS, som ejes af Kenneth Andersen og Christoffer Hübertz. Heymate overtager fire forretningsområder med i alt 45 sites og 6 apps. De 4 forretningsområder er Bazoom-gallerierne, Admill, HandyHand og en række markedspladser og biltjenester. Bazoom-gallerierne er interessesites for entusiaster inden for biler, heste, både m.v. Admill er forbrugerrettede sammenligningstjenester, heriblandt den succesfulde lånesammenligningstjeneste tjek-laan.dk.  HandyHand er Danmarks største deleøkonomi-tjeneste inden for formidling af opgaver mellem private, og derudover overtages en række markedspladser og biltjenester som f.eks.  bilhandel.dk og tjekbil.dk, hvor forbrugere gratis kan lave nummerpladeopslag og tjekke biler for restgæld og km-fusk.

Samlet har porteføljen over 1,4 mio. unikke brugere og 20 mio. sidevisninger om måneden.

Kenneth Andersen udtaler:

”Vi overtager nogle forretningsområder, som er i høj vækst og udviser et stort potentiale. Jeg glæder mig virkelig til sammen med teamet i Aarhus at hellige mig arbejdet med, at vi får sat yderligere tryk på kedlerne”.

Heymate ApS overtager formelt aktiviteterne per 31. december 2017, og parterne er enige om ikke at oplyse salgsprisen.

————

Fakta:

Heymate ApS ejes af Kenneth Andersen og Christoffer Hübertz. Kenneth Andersen har en fortid som direktør og investor i en lang række danske internetsuccesser som bl.a. Bilbasen, Autobutler og Bazoom, samt en international erfaring fra bl.a. Ebay. Christoffer Hübertz har en fortid hos bl.a. Ebay, Jubii, DBA og som iværksætter med fokus på salg, markedsføring og forretningsudvikling.

Heymate overtager fire forretningsområder, herunder Bazoom med interessesites som bilgalleri.dk, hestegalleri.dk, Admill med forbrugerrettede sammenligningstjenester som tjek-laan.dk, findmaaltidskasse.dk, deleøkonomi-tjenesten handyhand.dk, nichemarkedspladserne ridr.dk, retro-app.dk, MC-app.dk og bilhandel.dk, samt tjenesten tjekbil.dk som er downloaded over 80.000 gange.

Se mere på heymate.dk. Spørgsmål og yderligere info ved kontakt til adm. direktør Kenneth Andersen på tlf. 4084 9898.