Project Description

Tjekbil

På TjekBil kan du hurtigt og nemt lave opslag på nummerplader og tjekke biler for restgæld, km-fusk og se bilens historik og synsrapporter.

TjekBil henter data fra bl.a. Tinglysning, Skat, Trafikstyrelsen, BilGalleri og Bil-Handel. Tjenesten er på rekordtid blevet Danmarks mest populære med over 90.000 app-downloads og over 80.000 besøgende på websitet hver måned.

Tjekbil har blandt andet hjulpet DR Kontant i programmet om km-fusk og målsætningen er at skabe så stor tryghed i en bilhandel som muligt.

– 90.000 app downloads
– Over 6.000 opslag pr dag
– Brugt af bl.a. DR Kontant
GÅ TIL SIDEN

Bilhandel

Bilhandel er en markedsplads hvor private kan købe og sælge biler helt gratis. Vi har også udviklet en ”robot” som hjælper bilforhandlerne på Facebook, sådan at vi hjælper med at poste biler som er til salg, på de rigtige tidspunkter og med de mest effektive posttyper.

– Nummer 1 på søgeordet “biler”
– Nummer 1 på søgeordet “brugte biler”
– Ca. 300 forhandlere bruger Bilhandels robot
– Mere end 10.000 biler til salg
GÅ TIL SIDEN

TjekBilsyn

På TjekBilsyn.dk får du et overblik over alle synshaller i Danmark. Du kan bla. se godkendelsesprocenten på alle synsrapporter hos de respektive synshaller.

Det betyder du kan danne dig et overblik og standarderne i dit område. Du skal blot indtaste dit postnummer og så får du et overblik i dit nærområde.

– 464 synshaller i DK
– Se godkendelsesprocenter på synsrapporter
– 10.000 unikke brugere i 1. måned
GÅ TIL SIDEN

Bilzonen

Bilzonen er en del af Bilhandel, hvor du kan læse blogindlæg og se biler til salg fra Bilhandel.

– Overtaget Bilzonen.dk fra TV2, JP/POL og Berlingske
GÅ TIL SIDEN

Nembilhandel

Nembilhandel er et nyt gratis værktøj der hjælper med alle trinene i salg og køb af en brugt bil. Med Nembilhandel har man slutseddel uden problemer og giver mulighed for delbetaling af bilen.

– Opstart 1/7/2019
GÅ TIL SIDEN