Er du en stærk kommunikatør, og er du god til at skrive og formulere dig?

Jobbet

Hos Heymate søger vi studentermedhjælpere til tekstforfatning. Vi er et mediebureau i rivende udvikling, og vi har derfor brug for dygtige tekstforfattere til at hjælpe os selv og vores kunder med at levere knivskarpe onlinetekster.

Vi giver dig et fleksibelt studiejob, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdsdag. Derudover bliver du en del af et mediehus i rivende udvikling og får dermed en fod indenfor i en spændende online-branche som aldrig står stille. Arbejdet vil du primært skulle udføre i hjemlige rammer, da det hele foregår online, og du derfor kan sidde derhjemme og udføre arbejdet.

Din profil

Vil forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse indenfor journalistik, kommunikation, marketing, medievidenskab eller lignende.

Derudover forventer vi, at du er knivskarp i dine skriftlige formuleringer, og at du er en haj til grammatik. Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaringer med tekstforfatning.

Du skal samtidig være fleksibel, ansvarsfuld og omstillingsparat. Dine tekstforfatningsopgaver vil komme til at variere meget, og du skal derfor være klar på nye udfordringer, og på at tage ansvar for de opgaver som du bliver stillet over for.

Du vil komme til at arbejde 6-8 timer ugentligt – minimum 4-5 timer ugentligt er påkrævet.

Lyder jobbet som noget for dig? Send en motiveret ansøgning i en mail til Eline Cecilie Krarup på ek@heymate.dk.

Om Heymate

Heymate er et lille mediehus i Århus med store ambitioner og en stor portefølje. Vi rykker hurtigt, er innovative, uformelle og dygtige til at eksekvere på nye tiltag.  Inden for de seneste 18 måneder har vi succesfuldt lanceret en række nye tjenester som f.eks www.tjekbil.dk og www.bilhandel.dk og vi har et nyt forretningsområde med sammenligningstjenester som www.tjek-laan.dk og www.findmaaltidskasse.dk. Se hele porteføljen på www.heymate.dk