Jobbet
Du får et stort ansvar og frie rammer i et lille mediehus, som er i kraftig vækst og som har store ambitioner. Vi arbejder med nogle utrolig spændende forretningsområder, så vi har brug for en person som kan hjælpe med at styrke vores portefølje, specielt mht. SEO, linkbuilding og kommunikationsopgaver.

Din profil
Vi forestiller os at du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, marketing, informationsvidenskab eller lignende, og at du er godt til at formulere dig skriftligt.

Du skal kunne tage selvstændigt ansvar på de opgaver du får tildelt, og så skal du brænde for at skabe målbare resultater.

Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med en eller flere af følgende ting:

• Facebook Annoncering
• Google Ads
• SEO / Linkbuilding

Vi tilbyder
Du får et stort ansvar og rig mulighed for at præge dit eget job.

Du får desuden stor mulighed for at udvikle dig personligt, bl.a. via faglig sparring fra lederteamet med folk som har arbejdet i online-branchen i mange år, og som bl.a. har både dansk og international erfaring fra topstillinger og bestyrelsesposter.

Vi bor i Klostergade i hyggelige omgivelser, hvor bordfodbold, dart, bordtennis og en mexicansk bar er en del af kontoret. Vi er et firma med en fælles mission, og hvor alle medarbejdere er en del af den succes vi skaber.

Om Heymate
Heymate er et lille mediehus med store ambitioner og en stor portefølje. Vi rykker hurtigt, er innovative, uformelle og dygtige til at eksekvere på nye tiltag.

Vores portefølje tæller over 40 websites, fordelt på 6 forskellige forretningsområder. Vores websites besøges hver måned af over 1,4 mio brugere og vi udsender over 300.000 emails.

Se hele porteføljen på www.heymate.dk

 

Ansøgning

Kontakt Marketingsansvarlig Martin Skaarup på ms@heymate.dk.

Tiltrædelse snarest muligt.